Inspiratie

 

Pooltafel naar uw smaak! 

Moooi BV heeft ons gevraagd een pooltafel te maken in hun kleuren en met een full colour laken. 

Uiteraard zeggen wij geen nee tegen deze uitdaging! 

Wij hebben de Dominator pooltafel 8ft bruin gepakt met koper kleurige hoekstukken.
De pooltafel hebben wij weg gebracht naar een professionele spuiter. Ook de keu’s en triangel hebben wij mee laten spuiten in de kleuren van de pooltafel. 

Wilt u bedrijfslogo’s , uw achternaam, mancave etc. aan de zijkanten of poten dan kunnen wij de tafel laten bestickeren. Bij Cave & Garden passen wij alles aan naar uw wensen!

Het laken hebben wij full colour laten bedrukken en het patroon van het laken loopt ook door op de randen / banden.
Het is ook mogelijk om alleen uw logo op het laken te bedrukken. 

Wij zijn vervolgens naar hun showroom gereden en hebben de pooltafel in elkaar gezet. Zoals u ziet is het een pracht plaatje en een eyecatcher voor iedereen die in de showroom komt. 

Moooi bv

 

 

Steigerhouten Bar Villa

Deze mooie houten bar is 225 cm breed (bar blad) Het bar blad hebben we zwart geverfd en de onderkant is in de noten beits gezet. 
 

Uiteraard mag een bar niet ontbreken in uw mancave en of thuisbar.  Daarom maken wij bars op maat, van steigerhout of eiken. 

Voor bedrijven kunnen we ook counters en balies maken. Cave & Garden werkt nauw samen met MTO-timmerwerken middels een grote CNC machine kunnen wij elke soort balie (bar) maken van meubelpanelen tot strakke MDF bars.

Bij deze bar hebben wij een led strip bevestigd onder het bar blad, dit geeft net even die extra sfeer op het moment dat u avonds in uw thuisbar of mancave zit. 

Voor deze klant hebben we later ook lambrisering gemaakt van steigerhout, Zo krijg je snel de look van een Engelse pub!  

 

 

Speeltafels

Wij bieden diverse soorten en maten speeltafels aan. 

Van leistenen pooltafels en hobby pooltafels tot pokertafels. Alles om uw kantine of mancave tot een relax ruimte te maken. 

Wij bieden speeltafels aan in meerdere prijs klasse zodat het voor iedereen mogelijk is om een beetje te genieten van extra luxe. 

Moeilijk kiezen welke tafel u wilt of wilt u de tafels even zien en bespreken wat er mogelijk is in de ruimte die u heeft? Kom dan langs in onze showroom! Samen richten we uw ruimte helemaal in. 

 

 

Pokertafels

Wij bieden diverse pokertafels aan. The Nuts zwart is een mooie tafel (Links boven) deze bieden wij aan in het rood en zwart.
Door de opening (dealer plek) kunt u makkelijk een draad trekken zoals 1 van onze klanten heeft gedaan en u ziet het eind resultaat. 
In het donker is de tafel nu goed verlicht en heeft u niet heel veel lampen boven uw tafel nodig. 

Rechts onder ziet u de Royal Flush. 
Ook deze tafel laten wij speciaal maken bij een gespecialiseerde pokertafel fabrikant. We hebben de poten en het speelveld dikker laten maken en de tafel natuurlijk een prachtig design gegeven 🙂

Met de kluis of cash box kan al het verdiende geld / de pot makkelijk op geborgen worden. 

Uiteraard leveren wij ook alle accessoires! 

 

 

Bars

Wij verkopen verschillende bars.

De bar die u hiernaast ziet is onze modulaire bar. Super handig! De bar komt in een doos aan en u zet de bar zelf in elkaar. (hierdoor kunt u de bar ook op zolder plaatsen) 

Wij hebben twee meter delen en 1 hoekstuk geleverd bij Future-physique Onze bar wordt nu gebruikt als toonbank en er worden heerlijke smoothies en eiwitten shakes verkocht.

U kunt bijvoorbeeld een L maken van de bar maar ook een U. Als u de meter bar losstaand wilt gebruiken hebben wij een bar blad van 120 cm die wij er bij leveren.