Over ons

Wij van Cave and Garden brengen onze vrije tijd graag door met familie en vrienden. Gezellig samen eten en drinken, we zijn echte levensgenieters. Onze gedachte: Er is niets fijner dan met de mensen waar je van houd tijd door te brengen, weg met die telefoons en weer “ouderwets” contact maken met elkaar. Organiseer een vrijdagmiddag borrel, een poker avondje, een wijnproeverij, een BBQ of verzin het…

                                                                                          Vanuit die emotie en instelling is ons bedrijf geboren.

Wij (vader en zoon) willen met Cave and Garden mensen leuke kwaliteitsproducten aanbieden waarbij het draait om contact met andere mensen en van het leven genieten.  Zo hebben wij onze eigen buitenkeuken en Mancave (waar de vrouwen natuurlijk ook welkom zijn). Dat hoeft wat ons betreft niet alleen voor mensen met veel geld of ruimte weggelegd te zijn. (Hebben wij ook niet)

Wij streven ernaar om een fijne plek voor iedereen mogelijk te maken met grote óf kleine beurs.  Neem een kijkje op onze website en u zal vast kunnen slagen. Bent u op zoek naar iets speciaals en kunt u het niet vinden in de shop? Mail, bel of app ons gerust en we gaan ons best doen om u van dienst te zijn.

Zelf niet zo’n klusser?  Wij maken bars, tafels, buitenkeukens of een gehele Mancave op maat!

Op maat gemaakte bars voor buiten en binnen, buitenkeukens, tuinsets, tafels, barkrukken, vuurplaatsen, eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Heeft u een leuk idee maar u bent niet in de mogelijkheid om dit zelf te bouwen? Of u laat het gewoon liever maken? Dan helpen wij u graag. Samen met u komen we tot een ontwerp en passen het helemaal naar uw smaak aan.

Voor ons is goede service erg belangrijk en dit bespaart u veel tijd!